Nieuwsbrief AWBN

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws wat wij voor u selecteren op de website, dan kunt u zich hieronder abonneren op de nieuwsbrief.

Vacature bedrijfsarts

Vacature

 

Regio Zuid-Holland (0,2 fte 1 dag per week)

Publicatiedatum 01-02-2014

Arboloket Bouw West Nederland (ABWN) is een kleine gecertificeerde arbodienst in de regio en heeft enkele locaties voor spreekuren en keuringen.

Functie
Uw taken bestaan uit het houden van spreekuren voor verzuimbegeleiding en het uitvoeren van keuringen voor bouwbedrijven in regio Zuid-Holland. U heeft een uitvoerende en adviserende rol voor de aangesloten bouwbedrijven.

Eisen
We zoeken een pro-actieve en meedenkende BIG geregistreerde bedrijfsarts die het leuk om in de bouwbranche actief te zijn. Bovendien werkt u graag in een kleine informele organisatie waar samenwerken en zelfstandig werken belangrijk zijn.

Aanbod
ABWN biedt u de mogelijkheid om mee te groeien met de activiteiten met de zekerheid van een vast dienstverband. Wij bieden een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico van Houten, directeur ABWN. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06-38715930 of via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OnPole Webdesign | Grafische vormgeving - 0174 883 707